FAQ

Hvor kan jeg købe DAO365 fragt?


Det er så let som ingenting at sende en pakke med DAO365. Gå ind på f.eks. coolrunner.dk, og udfyld oplysningerne, og før du ser dig om, så har du købt fragt med DAO365.


Hvordan sender jeg en pakke fra en DAO Pakkeshop?


Når du gerne vil sende en pakke med DAO365, kan du f.eks. gå ind på coolrunner.dk og udfylde oplysningerne for at købe DAO365 fragt. Derefter får du en kode på tre tal, som du skriver på pakken. Aflever herefter pakken i din nærmeste DAO Pakkeshop – så skal DAO365 nok sørge for, at den kommer hurtigt og sikkert frem til modtageren.


Hvor stor må pakken være, når den skal sendes med DAO365?


Store, små, runde og firkantede pakker – vi kan lide dem alle! Men hvis pakken skal leveres hjem til en privatadresse, skal vores bud kunne have den på scooteren. Derfor må pakken ikke være større end 23x33x6cm og maksimalt veje 2 kilo. Hvis pakken derimod skal leveres til den nærmeste DAO Pakkeshop, så må den være 50x30x30cm og veje op til 10 kilo.

Vigtigt! Husk at sikre dig, at pakken er inden for den aftalte vægt og mål. Ellers risikerer du et gebyr – og vil blive kontaktet for at aftale, hvordan pakken kan returneres til afsender. Returforsendelsen vil evt. ske med ekstern vognmand for afsenders regning.


Hvordan ved jeg, om pakken er kommet frem?


Du modtager en sms, når din pakke er kommet frem til den valgte DAO Pakkeshop, ligesom du modtager en sms, når modtageren har været og hente pakken. Du kan desuden følge pakkens rejse lige her: dao.as/tracktrace. Brug det nummer, du fik oplyst i den e-mail du modtog, da du købte fragten.

Hvordan får modtageren besked, når pakken er klar til afhentning i en DAO Pakkeshop?

Når pakken er kommet frem til den ønskede DAO Pakkeshop bliver den scannet. Herefter får din modtager en sms med afhentningskode og kan straks herefter hente pakken.
find flere informationer på http://www.dao.as/